Ηράκλειο: Το κριάρι παραλίγο να σκοτώσει τον κτηνοτρόφο!- Τον πέταξε σε γκρεμό 15 μέτρων!

Κριάρι παραλίγο να σκοτώσει κτηνοτρόφο, το απόγευμα του Σαββάτου στο Τυμπάκι, όπως μεταδίδει το e-mesara! Το κριάρι, από το κοπάδι του 54χρονου κτηνοτρόφου, τον χτύπησε με συνέπεια να τον πετάξει σε γκρεμό 15 μέτρων!

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να βγει από τον γκρεμό, ενώ η σύζυγός του, που ήταν μαζί του, δεν μπόρεσε επίσης να τον βοηθήσει.

Κλήθηκε η Πυροσβεστική από την Πόμπια η οποία τελικά τον απεγκλώβισε αργά το βράδυ.

Στον 54χρονο δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Ηράκλειο: Το κριάρι παραλίγο να σκοτώσει τον κτηνοτρόφο!- Τον πέταξε σε γκρεμό 15 μέτρων!”

  1. Δήμος Σθένης

    Και και κάποια άλλα “ζωντανά” που είναι εγκληματίες είδαμε πως τα “φιλοξένησαν” με δόξες και τιμές κάποια άλλα “κουλούκια κρητικοί” φίλοι και ομοϊδεάτες των Κασιδιάρηδων, των Λαγών και των Παπάδων που κάνουνε και τα παλικάρια και “δέρνουν ξένους εργάτες γης” εκ του ασφαλούς πάντα.
    Το κριάρι ίσως για μια και μοναδική φορά ίσως να έβγαλε τ’ απωθημένα του, αγνοώντας τη μοίρα του. Έπραξε παρορμητικά! Κάτι σαν τους Χιώτες, δηλαδή, που μπαουλιάσανε – σίγουρα παρορμητικά! – τους ΜΑΤατζήδες, αυτά τα κ@λόπαιδα του Χρυσοχοΐδη που τα είχανε κάνει για τρεις μέρες γυαλιά καρφιά στο νησί, τρομοκρατώντας και βρίζοντας νομίμως, εξαγριωμένοι απ’ τη αγριότητα και το απυρόβλητο της εξουσίας των χαϊδεμένων φασισταριών του!
    Γνωρίζει(;) άραγε το κριάρι τι το περιμένει; Γιατί προφανώς το κριάρι μυαλό δεν έχει να σκεφτεί το μέλλον του! Ο βοσκός του όμως; Κάποιοι άλλοι που …εργάζονται κάτω απ’ την ομπρέλα ενός ελεεινού υπουργού – βοσκού και που εκτελούν τις εντολές του ασυνείδητα και απάνθρωπα, να καταλάβουν ότι τα πάντα στις ανθρώπινες κοινωνίες, όχι μόνο απ’ τη μεριά του ασύδοτου κράτους, αλλά και απ’ τη μεριά του λαού, έχουν ένα όριο ανοχής! Και “μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη … η βία που ασκούν με την κάλυψη του κράτους τους κάποια στιγμή θα τους γυρίσει μπούμεραγκ… Γιατί τζιχαντιστής κανείς δε γεννιέται! Ούτε και ριζοσπαστικοποιείται από κάποιο ή τάχα Θρησκευτικό λόγο ή αιτία, άσχετα αν αυτό προβάλλεται ως επιφαινόμενο! Γίνεται κυρίως από συμπεριφορές βίας, καταπίεσης εκμετάλλευσης και αυταρχισμού, που προκαλεί η “τσατσοποίηση του κράτους” έτσι κι αλλιώς δυνάστη!!! Γιατί μη μου πείτε ή μην κάνετε πως τάχα δε γνωρίζετε, πως το κράτος τους δεν είναι η “τσατσά” που υπηρετεί τα “βίτσια” των “εχόντων και κατεχόντων”;

  2. Anti-logos

    Παρόλο που θα γίνεις ….γιουβέτσι έρμο και συ, έβγαλες τ απωθημένα σου. Ξέρουμε την “ευγενή” συμπεριφορά των κτηνοτρόφων στα ζωντανά, ειδικά στην Κρήτη…. Όσκαρ στην ξεφτίλα, διεθνώς.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί